Nå har skolen startet for fult og jeg har ikke hatt mye tid til overs, men skal prøve å oppdatere på hva som har skjedd den siste tiden!
Denne uken var jeg på tryout for volleyball-laget til skolen, men kom ikke med. Noe jeg heller ikke forventet da jeg aldri har spilt volleyball før, haha! Så vurderer å spille preseason soccer. Vi får se hva som skjer! :)

Denne helgen dro vi til Florence og opp i fjellene for å besøke broren til Denice! Var kjempe fint og grønt der (i motsetning til i San Tan Valley). Vi overnattet der fra fredag til lørdag, og på lørdagen gikk vi på tur ned til en liten innsjø hvor Dylan badet. Senere den dagen dro vi til Windslow og spiste lunsj. Vi dro dit hovedsakelig bare for å ta bilde "in the corner of Winslow, Arizona" haha. Noe vi ikke var alene om. Stedet er egentlig bare kjent for å bli nevt i sangen "Take It Easy" av The Eagles, hvor de synger "Well, I'm a standing on a corner in Winslow, Arizona and such a fine sight to see". Blir heller aldri lei av solnedgangene her, klarer ikke stoppe å ta bilder av den, hah. Tror mobilen min kommer til å være stappet med slike bilder innen året er omme.
 

  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Ingvild Lundén Helseth
♥♥♥Mitt navn er Ingvild Lunden Helseth. Jeg er en 17 år gammel jente som er utvekslingstudent året 2016/2017. Jeg vil på denne bloggen dele min hverdag fra Arizona, hovedsakelig for å oppdatere venner og familie på hvordan jeg har det, men også hjelpe andre som vurderer å være utvekslingsstudent selv! Om du lurer på noe kan du sende mail til ingvild_helseth@hotmail.com eller kommentere her. Jeg vil svare så godt jeg kan♥♥♥♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016Kategorier


· Blogg · Tanker rundt utvekslingen · UtvekslingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits