Her ser dere timeplanen min, vi har legit de samme fagene hver eneste dag utenom blockdays (torsdag og fredag), hvor vi har 120min timer med 3 av de 6 fagene vi har hver dag ellers. Vet ikke helt hva jeg liker best av blockdays og vanlige dager, utenom at jeg elsker mandager hvor vi slutter tidligere (<3333). Haha, hvem skulle tro mandager skulle bli min favorittdag. Må forresten stå opp 5.00 (!!) hver eneste dag før skolen for å rekke å fikse meg, lage lunsj og gå til bussen.

Forrgie fredag var jeg på "Color dance". Er arrangert av skolen, og er en dans hvor de rett å slett kaster maling på deg. 

Hengt opp litt bilder på veggeneSøte sota, haha hun er så skjønn! 

Var også på min første Amerikanske fotballkamp på fredag! Combs (skolen min) tapte ganske overlegent, og vi endte opp med å dra midt i kampen for å spise frozen yougurt.
 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Ingvild Lundén Helseth
♥♥♥Mitt navn er Ingvild Lunden Helseth. Jeg er en 17 år gammel jente som er utvekslingstudent året 2016/2017. Jeg vil på denne bloggen dele min hverdag fra Arizona, hovedsakelig for å oppdatere venner og familie på hvordan jeg har det, men også hjelpe andre som vurderer å være utvekslingsstudent selv! Om du lurer på noe kan du sende mail til ingvild_helseth@hotmail.com eller kommentere her. Jeg vil svare så godt jeg kan♥♥♥♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016Kategorier


· Blogg · Tanker rundt utvekslingen · UtvekslingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits