Så mye som har skjedd den siste tiden. Vet ikke helt hvor jeg skal starte. Tiden har flydd forbi, og jeg er allerede over med 1/4 av skoleåret. Noe som egetnlig føles sykt rart. Virker liksom som om jeg kom hit i går, samtidig som jeg føler at jeg har vært her såå lenge? Har møtt så mange fantastiske mennesker, opplevd og lært utrolig mye.
___________________
​___________________________________________________________________  
Helgen som var ble brukt til å slappe av og samle opp kreften. På søndagen dro jeg, vmor og vbror til et haunted house arrangert av skolen jeg går på. Varte i sånn 5 min og jeg lo mer enn jeg skrek for å si det sånn..

På mandag var det halloween, så jeg dro over til en venn. Hun bor i en gate som er kjent for å være veldig gærne rundt høytider som Jul og Halloween. Sykt gøy å gå rundt i gatene å se på alle husene som var dekorert. Wow sier jeg bare. Føltes som om jeg var i en film. Alt var så sykt spot on og ikke en eneste detalj manglet på ett eneste hus. Jeg, v-søster og tre andre venner skal forresten til Sedona på roadtrip neste helg, noe som kommer til å bli så gøy!!!


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Ingvild Lundén Helseth
♥♥♥Mitt navn er Ingvild Lunden Helseth. Jeg er en 17 år gammel jente som er utvekslingstudent året 2016/2017. Jeg vil på denne bloggen dele min hverdag fra Arizona, hovedsakelig for å oppdatere venner og familie på hvordan jeg har det, men også hjelpe andre som vurderer å være utvekslingsstudent selv! Om du lurer på noe kan du sende mail til ingvild_helseth@hotmail.com eller kommentere her. Jeg vil svare så godt jeg kan♥♥♥♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016Kategorier


· Blogg · Tanker rundt utvekslingen · UtvekslingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits