Så mye som har skjedd den siste tiden. Vet ikke helt hvor jeg skal starte. Tiden har flydd forbi, og jeg er allerede over med 1/4 av skoleåret. Noe som egetnlig føles sykt rart. Virker liksom som om jeg kom hit i går, samtidig som jeg føler at jeg har vært her såå lenge? Har møtt så mange fantastiske mennesker, opplevd og lært utrolig mye.
___________________
​___________________________________________________________________  
Helgen som var ble brukt til å slappe av og samle opp kreften. På søndagen dro jeg, vmor og vbror til et haunted house arrangert av skolen jeg går på. Varte i sånn 5 min og jeg lo mer enn jeg skrek for å si det sånn..

På mandag var det halloween, så jeg dro over til en venn. Hun bor i en gate som er kjent for å være veldig gærne rundt høytider som Jul og Halloween. Sykt gøy å gå rundt i gatene å se på alle husene som var dekorert. Wow sier jeg bare. Føltes som om jeg var i en film. Alt var så sykt spot on og ikke en eneste detalj manglet på ett eneste hus. Jeg, v-søster og tre andre venner skal forresten til Sedona på roadtrip neste helg, noe som kommer til å bli så gøy!!!
 

Her ser dere timeplanen min, vi har legit de samme fagene hver eneste dag utenom blockdays (torsdag og fredag), hvor vi har 120min timer med 3 av de 6 fagene vi har hver dag ellers. Vet ikke helt hva jeg liker best av blockdays og vanlige dager, utenom at jeg elsker mandager hvor vi slutter tidligere (<3333). Haha, hvem skulle tro mandager skulle bli min favorittdag. Må forresten stå opp 5.00 (!!) hver eneste dag før skolen for å rekke å fikse meg, lage lunsj og gå til bussen.

Forrgie fredag var jeg på "Color dance". Er arrangert av skolen, og er en dans hvor de rett å slett kaster maling på deg. 

Hengt opp litt bilder på veggeneSøte sota, haha hun er så skjønn! 

Var også på min første Amerikanske fotballkamp på fredag! Combs (skolen min) tapte ganske overlegent, og vi endte opp med å dra midt i kampen for å spise frozen yougurt.
 

Søteste Sota
I går dro vi til skolen der Denice jobber og spilte tennis. Var gøy helt til jeg ble angrepet av mygg og måtte løpe til bilen, haha! Nå er armer og bein fulle av stikk..

 


Nå har skolen startet for fult og jeg har ikke hatt mye tid til overs, men skal prøve å oppdatere på hva som har skjedd den siste tiden!
Denne uken var jeg på tryout for volleyball-laget til skolen, men kom ikke med. Noe jeg heller ikke forventet da jeg aldri har spilt volleyball før, haha! Så vurderer å spille preseason soccer. Vi får se hva som skjer! :)

Denne helgen dro vi til Florence og opp i fjellene for å besøke broren til Denice! Var kjempe fint og grønt der (i motsetning til i San Tan Valley). Vi overnattet der fra fredag til lørdag, og på lørdagen gikk vi på tur ned til en liten innsjø hvor Dylan badet. Senere den dagen dro vi til Windslow og spiste lunsj. Vi dro dit hovedsakelig bare for å ta bilde "in the corner of Winslow, Arizona" haha. Noe vi ikke var alene om. Stedet er egentlig bare kjent for å bli nevt i sangen "Take It Easy" av The Eagles, hvor de synger "Well, I'm a standing on a corner in Winslow, Arizona and such a fine sight to see". Blir heller aldri lei av solnedgangene her, klarer ikke stoppe å ta bilder av den, hah. Tror mobilen min kommer til å være stappet med slike bilder innen året er omme.
 I skrivende stund sitter jeg ved kjøkkenbordet med «Ok!» magasinet og Dunkin´ Donuts! Vertsfaren min var så snill å komme innom fra jobb for å gi meg det, siden jeg aldri hadde smakt det før. Det var faktisk veldig godt. I dag er både vertsmor og vertfar på jobb, så er bare jeg og Dyland (vertsbror) som er hjemme for øyeblikket, så vi slapper bare av - noe som er veldig deilig. 
De har så utrolig mye oreo her -i tusen forskjellige smaker- så for meg som elsker oreo er dette himmelen. Haha! ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Meg og sota ♥

1/2. Vertfamilien hadde forbredet en kjempe fin velkomst til meg ♥ 3. San Tan Valley området, hvor jeg bor ♥ 4. Fra bassenget familien ofte drar til for å bade, vi kastet ball og koste oss sammen med søsteren til Denice (vertsmoren min), mannen hennes og resten av familien


1. Familien skulle introdusere meg for ett nytt spill de hadde funnet og tok frem kahoot ♥ 2. Familien viste meg rundt i nabolaget ♥ 3. Jeg har begynt å henge opp bilder på rommet mitt ♥ 4. Fant skole t-skjortene på Wallmart
 

I går kveld (5.00 i norsk tid) kom vi endelig frem til New York og campusen vi skal bo på de neste dagene. Var en utrolig slitsom og lang tur, med myye venting. På campusen bor jeg på rom med to andre jenter, en fra Sverige og en fra Italia og begge skal til Arizona- i nærheten av hvor jeg skal bo! Vi er på det som heter "Welcome days" hvor vi forbreder oss på utvekslingsåret, med b.la øvelser, foredrag og videoer. I morgen skal vi kjøre inn til New York City og tilbringe dagen der, noe som kommer til å bli kjempe gøy!

 


Ingvild Lundén Helseth
♥♥♥Mitt navn er Ingvild Lunden Helseth. Jeg er en 17 år gammel jente som er utvekslingstudent året 2016/2017. Jeg vil på denne bloggen dele min hverdag fra Arizona, hovedsakelig for å oppdatere venner og familie på hvordan jeg har det, men også hjelpe andre som vurderer å være utvekslingsstudent selv! Om du lurer på noe kan du sende mail til ingvild_helseth@hotmail.com eller kommentere her. Jeg vil svare så godt jeg kan♥♥♥♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016Kategorier


· Blogg · Tanker rundt utvekslingen · UtvekslingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits